Завершено
8.3 37168 IMDb
8.6 78 MIXFILM
11 Коментарів
Гамбол дванадцять років. Він представляє сімейство котячих у численних переробках. Помилки не вважають уроками і настає на однакові граблі, потрапляючи в смішні історії. У вигаданому світі він вважається маленьким кошеням, яке робить перші кроки. Він відвідує школу і постійно вплутується в бійки.

А влипати в неприємності зі старшим братом удвічі веселіше. На допомогу їм приходять батьки. Героя не зупиняють ні бойові поранення, ні напутності дорослих. Досліджувати світ і доводити свою правду – ось справжнє задоволення. Браве кошеня примудряється потрапити в найсмішніші ситуації, і знайти вихід з них. А допомагає йому друг Дарвін.

Дивовижний світ Ґамболла / Дивовижний світ Гамбола (2011) — дивитись онлайн українською безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Що скажете про мультик Дивовижний світ Ґамболла / Дивовижний світ Гамбола (2011)?
Коментарі глядачів
  1. вийшла укр озвучка на перший сезон!!!
  2. Укр озвучка це чудове оновлення🫶
  3. 😜
    😄☺️☺️ ьбю.
  4. 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
  5. Дуже крутий мультсеріал!! З смішними шутками, незвичайними і особливими персонажами, сюжет всіх серій не нудний. С персонажів саме більше Ніколь сподобалась. Та ще і таємний сюжет є!! Ну просто не мультсеріал а бомба, як і дітям пітходить так і дорослим, в 6 сезоні даже видно як вони вже по повной відривались, тільки фінал фіналом не назвати, це більше як намек так скажем, на наступний сезон, і я надіюсь що так і буде.
    1. там 11 сзонів
  6. люди написано якщо немаж Українського перекладу це означає що студії не переклали цей матеріал можливо він буде пізніше
  7. Мені дуже шкода що немає укр озвучки
    😭
  8. Чому нема української озвучки?
    1. Теж саме питання :(
      Дуже шкода що нема Українського дубляжу
      1. Мені здається, що цей мульт просто був не дуже привабливий у нашій країні, тому і не зробили Укр дубляж