6.1 27 658 IMDb
8.3 11 MIXFILM
5 Коментарів
Агент ЦРУ Генрі Пелем приїжджає до прибережного каліфорнійського містечка, де в ресторані готелю зустрічає свою колишню колегу та кохану Селію Харрісон. Багато років тому вони мали пристрасний роман, але розслідування справи, пов'язаного з авіакатастрофою рейсу 127 авіакомпанії «Royal Jordanian», яку визнали терактом, поставили крапки у відносини Генрі та Селії. Після поновлення розслідування справи в ЦРУ виявляють витік інформації, що вказує на крота. Через роки герої трилера Усі старі ножі знову зустрічаються і обом стає ясно, що ця зустріч відбулася не просто так…

Старі ножі (2022) — дивитись онлайн безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Що скажете про фільм Старі ножі (2022)?
Коментарі глядачів
  1. Фільм хороший але я чогось не розумію. Негритянка співробітник ЦРУ в Австрії - ну дуже непомітний агент, бо у Відні ж повно темношкірих, правда? Не знаю, в них актори білі закінчуються чи що? Може книга й хороша, але її екранізація - муть з самого початку і до кінця. От як можна споганити літературний шедевр - дати можливість американцям зняти за ним кіно.
  2. Не дуже шаную американське кіно загалом, але це якраз вийняток: справді хороший американський фільм. Любителі екшенів і примітивних бойовиків проходимо мимо - це не ваше.
  3. Супер!Як і завжди...Складний світ стосунків між чоловіком та жінкою...
  4. З її боку це був тільки секс.А за кохання розплатився він.
  5. нормальний фільм