6.7 95 445 IMDb
8.9 13 MIXFILM
7 Коментарів
Напередодні Різдва Санта Клаус перебуває у найсильнішій депресії через те, що у світі надто багато жадібності і немає місця різдвяному духу. Тим часом Джейсон Лайтстоун прямує у традиційну відпустку разом зі своєю колишньою дружиною та їхньою дочкою, щоб провести кілька днів у компанії шалено багатої родички Гертруди. Коли Санта випадково опиняється неподалік сімейства Лайтстоунів, він стає свідком підготовки містер Скруджа та його банди до скоєння кричущого злочину — викрадення 300 мільйонів доларів зі сховища Гертруди. У міру того, як Лайтстоуни потрапляють у полон до Скруджа, Санта Клаус стає єдиним, хто здатний врятувати сім'ю та Різдво.

Люта нічка (2022) — дивитись онлайн українською безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Що скажете про фільм Люта нічка (2022)?
Коментарі глядачів
  1. Хто таке не лише дивиться а ще й коментує? Та цей фільм заслуговує лише на співчуття до тих, хто таке шанує та нерозуміння, хто і навіщо таке знімає.
  2. Фільм у стилі новорічного бойовичка рівня кінця 1980-х. Хто не шанувальник такого кіномистецтва - не витрачайте час на перегляд.
  3. Тепер це один із улюблених різдвяних фільмів...просто бомба😁
  4. гарний фільм,звичайно не для дітей,але показує правдивість нашого світу,усім тепер гроші,галжети,соц мережі і т.д....нажаль
  5. Найбридкіші враження, я хочу це розбачити і забутись про таке лайно
  6. Непоганий фільм.