6.7 28 339 IMDb
8.7 35 MIXFILM
19 Коментарів
Драматичний фільм за назвою «Мистецтво обману» демонструє особливості існування великого міста, найбільш респектабельні фешенебельні райони Нью-Йорка. У багатих кварталах завжди знайдеться місце не лише для забезпечених мешканців, а й для шахраїв, ошуканців. Головні герої кінокартини – розумна красуня-шахрайка та привабливий авантюрист. Дівчина вміє справити незабутнє враження на заможних чоловіків із П'ятою авеню. Вона чудова актриса з бурхливою фантазією, заробляє завдяки обману мільйонерів, одержуючи від них обманним шляхом необхідні кошти. Мислення Макса дуже нестандартне, але дозволяє йому з легкістю вигадувати, розробляти і згодом реалізувати найхитріші схеми та комбінації. Молода людина успішно провертає сміливі зухвалі афери, виманюючи гроші для заможного існування. Якось випадково життєві шляхи двох аферистів перетинаються, тепер їм доведеться змінити звичний спосіб життя.

Мистецтво обману / Аферисти (2023) — дивитись онлайн українською безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Що скажете про фільм Мистецтво обману / Аферисти (2023)?
Коментарі глядачів
  1. Досить повчальний фільм, але все це вже занадто: наплутали все, що тільки можна. Загалом, аферисти так не працюють: дурять когось і зникають з міста, а те як обдурили багатія який і сам не чистий на руку якось дивно виглядає, лохом представили останнім, а сина його взагалі показали дурником. А у явно американця, до того ж на вигляд ірландського походження, білявого (хай навіть і сивий, не білявий, все одно) син - чистокровний темношкірий африканець😊- це лише американці здатні таку беліберду зняти. Отож, фільм цікавий, але більше трійки не поставлю, нехай мені вибачають американські режисери.
  2. Супер 👍👍👍.
  3. класне кіно. погано, що немає української. дивилася англійською з субтитрами :)
  4. назва фільму украінською,а сам фільм кацапською, що одразу викликає негативні емоціі ,але можливо це лише підтвердження фільму "Мистецтво обману " з яким чудово стравився даний канал....
  5. Фільм мовою країни-терориста
    1. ідіоти
      1. мама твоя ідіот
  6. Дужа красиво подано історію кожного героя, весь фільм тримається інтрига. Рекомендую🔥🔥🔥
  7. Цікаво закручено
  8. Життя воно бентежне
  9. Цікаво, але занадто все понакручене: всі дурять всіх, і не впевнений, чи правда є правдою...
  10. в фильмах этого жанра на равне Фокуса и 1й части Иллюзия обмана. а именно 10ка
  11. Класний фільм про життя, де на кожне зло , можна знайти сильніше зло, або перехитрити те зло...бо життя завжди ставе все на свої місця ))
  12. Українською мовою є?
  13. Бажано до перегляду
  14. Чудова історія (таких багато),але щось свіже на сьогодні необхідне для настрою+музика Саймон Естел
  15. Дуже крутий, до останнього тримає в тонусі! Цікаво! Раджу!