5.8 93 917 IMDb
7.4 25 MIXFILM
3 Коментарія
Елізабет Гілберт – відома письменниця, яка, за мірками сучасного суспільства, має абсолютно все для щастя. У жінки шикарний будинок, успішна кар'єра і чоловік, що любить, але одного разу вона розуміє, що обраний життєвий шлях неухильно заводить її в глухий кут. Героїня робить відчайдушний крок – уникає чоловіка, насилу переживає важкий шлюборозлучний процес і вирішує почати жити наново, вирушивши в подорож світом.

Спочатку вона їде в сонячну Італію, пробує вишукані страви та вчиться отримувати насолоду від їжі та інших простих речей. Для здобуття духовності Елізабет вибирає Індію – країну, де місцеві жерці допомагають мандрівниці пізнати свій внутрішній світ. Останній пункт призначення, Індонезія, приносить їй те, про що вона мріяла – гармонію, душевну рівновагу та нове кохання.

Їсти, молитися, кохати (2010) — дивитись онлайн українською безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Що скажете про фільм Їсти, молитися, кохати (2010)?
Коментарі глядачів
  1. Давно рекомендували подивитись. Насправді, світлий романтичний фільм з мудрими простими життєвими істинами.Ф ільм захоплює увагу від почтаку до кінця просмотра "Післясмак " -картина залишає чудовий настрій та цікаві думки. Прекрасна акторська гра.
  2. Нажаль якби трохи раніше його побачити, фільм просто зачаровує))))👌😃😘🤩😍🤫