7.7 541 051 IMDb
9 74 MIXFILM
2 Коментарія
Кріс Вашингтон – темношкірий хлопець, який живе у Нью-Йорку, захоплюється фотографією та шалено любить свою дівчину Роуз. Якось вона пропонує бой-френду вирушити за місто, щоб познайомитися з батьками. Герой хвилюється перед важливою подією, адже родичі коханої білі, і ставляться до вищого класу і не підозрюють у тому, що наречений дочки афроамериканець.

Спочатку зустріч проходить чудово, господарі Дін і Міссі гостинно приймають гостя, але він незатишно почувається в розкішному особняку, та й поведінка прислуги викликає питання. Незабаром дивацтва посилюються, і хлопець починає здогадуватися, що його приїзд на сімейний вікенд – зовсім не випадковість і не данина ввічливості. Якби Кріс із самого початку знав про сюрпризи, підготовлені для нього респектабельною сім'єю, він би негайно втік геть із жахливого будинку.

Геть (2017) — дивитись онлайн безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Що скажете про фільм Геть (2017)?
Коментарі глядачів
  1. Джордан Пил. Гений. Я обожаю его фильмы, они не всем понятны, и довольно скучны для некоторых, но всегда имеют очень глубокий смысл. Мне нравится то что он показывает нам глубокие проблемы темнокожих в своих фильмах. Молодец 💔😭
    1. + довольно интересная задумка фильма, говорю же он гений