7.5 24 166 IMDb
9.1 708 MIXFILM
5 Коментарів
Продовження першої частини фільму, де йшлося про нескінченну собачу вірність. Бадді - старий пес, який пережив кілька перевтілень, перш ніж зміг досягти мети та зустрітися з першим господарем. Тепер він спокійно живе серед улюблених людей, але навіть не уявляє, що його шлях не закінчено.

Чотирьоногий герой в черговий раз залишає світ і повертається до обличчя чарівного цуценя Моллі. Малюк потрапляє до дівчинки-підлітка під назвою СіДжей. Вона має серйозні проблеми у спілкуванні з оточуючими, більшу частину часу проводить на самоті і часто плаче. Тепер у нового Бадді з'явилася важлива місія – подарувати дівчинці кохання і зробити її найщасливішою людиною на світі.

Подорож хорошого пса (2019) — дивитись онлайн українською безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Що скажете про фільм Подорож хорошого пса (2019)?
Коментарі глядачів
  1. Ревууууууу, обіймаю свою Лялю ,і реву, шикарний фільм, зрозуміють тільки ті,хто має таких Моллі,Босса, Бешкетника,Макса.Дуже гарний фільм👍
  2. Найчутливіший фільм....
  3. Я реву вже четверту годину. Хоча я сильна дівчинка і бачила трупи. Проте... Вибачте
    1. Я теж реву обидві частини... Хоча дала собі перерву між частинама в пару тижнів. Це щось. Жодні люди на таке не здатні
  4. Дуже класний фільм. Почала дивитися його через мого улюбленого співака та актора Генрі Лау (грав Трейна) і не пошкодувала. Фільм справді дуже файний. Мені сподобалося, що тут мінімум трагічного. Та й кінець не розчарував. Трохи є відчуття смутку, що фільм закінчився. Але я все ж таки рада, що його подивилася. Дуже файний. Вартий перегляду.