5.4 9993 IMDb
7.1 18 MIXFILM
9 Коментарів
Фільм "Тиха ніч" 2023 року - це захоплюючий трилер з елементами містики. Головний герой, Джонатан, - звичайний офісний працівник, який опиняється втягнутим у серію загадкових і небезпечних подій напередодні Різдва. Виявляється, що він є ключем до давньої таємниці, яка може змінити хід історії.

У фільмі переплітаються реальність та фантастика, коли Джонатан починає бачити привиди минулого, які намагаються передати йому важливе послання. Він мусить розгадати цю загадку, перш ніж станеться щось страшне. Основна лінія сюжету веде нас через темні вулиці міста, замкнені бібліотеки та забуті архіви, де кожна вказівка є життєво важливою.

Тиха ніч (2023) — дивитись онлайн безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Що скажете про фільм Тиха ніч (2023)?
Коментарі глядачів
  1. Примітивненький бойовичок у стилі 90-х. не витрачайте часу
  2. О, Джон Ву вміє знімати стрілялки! Хороший бойовичок.
  3. мдаа...
  4. 100%
    Можна переглянути
  5. не дивіться. така муть
  6. Сам фільм - повний бред. Взагалі то, нічого особливого й не очікував при перегляді, бо творіння Джона Ву мені добре відомі ще з дитинства: в 90-х його фільмами захоплювалися, це було щось. Хоча їх суть досить примітивна: побільше видовищної стрілянини та бійок.Тому дивився лише заради цікавості: що ж цього разу створив уже немолодий майстер. Можливо, це далеко не найкраща його робота, але є в цьому фільмі й те, що ніяк не може не зачепити: загибель дитини - це найстрашніше, що може статися в житті, це те, що руйнує його назавжди і так як було уже ніколи не буде.

    До речі: чому у вас опис фільму не відповідає йому? Де тут містика?
  7. Стріляють в притул🤣🤣🤣
    Ну і брєд
  8. ну і шляпа повна - жостик
  9. чому на перекладі москальське лайно?