8.9 217682 IMDb
7.9 9 MIXFILM
6 Коментарів
Дюна: Частина друга / Дюна 2 — це захоплююче продовження епічної саги, заснованої на легендарному науково-фантастичному романі Френка Герберта. У цій частині історія занурює глядачів глибше у складний світ Арракісу — планети, багатої на найцінніший у всесвіті ресурс, меланж, відомий також як "пряність". Сюжет продовжує розповідати про подорож Пола Атрейдеса, молодого спадкоємця великого дому, який опиняється у центрі політичних інтриг та боротьби за контроль над Дюною.

Після подій першої частини, Пол і його мати Леді Джессіка знаходять притулок серед Фріменів — корінних жителів Арракісу, які навчають їх виживати в суворих умовах пустелі. Пол не тільки вчиться їхнім звичаям та воїнському мистецтву, але й починає розуміти свою долю, як пророковану фігуру, здатну змінити долю всього всесвіту.

"Дюна 2" розкриває тему влади та відповідальності, боротьби за свободу та необхідності прийняття важких рішень. Пола очікує зіткнення з різними силами, що прагнуть встановити контроль над Дюною та її ресурсами, а також особистісний розвиток у процесі становлення лідера.

Дюна: Частина друга (2024) — дивитись онлайн безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.
Всі частини:
1
2021 рік
Що скажете про фільм Дюна: Частина друга (2024)?
Коментарі глядачів
  1. ну не знаю. чекав більшого. перша частина цікавіша
  2. Я скажу одне!
    Була мільйони разів в кінотеатрі на різних фільмах, але після перегляду Дюни, я була максимально вражена. Всі глядачі після сеансу встали і аплодували. Ось. Це рівень.
    Це найкращий, найдивовижніший фільм усіх часів.
  3. Якщо чесно,то нудне і події якісь не зв'язані між собою.Не цікавий!
  4. Кацапська!
  5. Перша частина була кращою в плані всього. Немає чіткого зв'язку між подіями, мало хробаків. Таке враження, що кіно мало б тривати 3.5 години, а вони вирішили обрізати до 2.5. Щось подібне робили в Гарі Поттері Келих вогню