Завершено
7.5 209 379 IMDb
9 153 MIXFILM
3 Коментарія
Дія серіалу почалася з того, що на землю вторглися інопланетні загарбники. І люди раптом усвідомили, що вони не така розвинена раса, як думали до цього. Справа в тому, що прибульці мали такі технології, які перевершували все, що було створено землянами. Але навіть у такій ситуації знайшлися сміливці, які вирішили не здаватися. Було створено спеціальний загін «Щ.І.Т.». До нього увійшли найкращі фахівці у різних галузях. Наприклад, командував військовий Філ Карсон, який прославився завдяки вдалому плануванню всіх своїх операцій. Також у загін увійшов агент Грант, який був найкращим у світі шпигуном. Мелінда Мей, яка здобула репутацію кращого бійця і має численні види єдиноборств. Знайшлося місце вченим Фітцу та Сімпсону, які розробили унікальну зброю для боротьби із загарбниками. І нарешті, хакерша Скай, якій немає рівних у світі за комп'ютерними технологіями. У четвертому сезоні агентам «Щ.І.Т» знову доведеться боротися із противниками, серед яких головний - бійці угруповання "Гідра". Нещодавно вони зазнали нищівної поразки. Але тепер зміцніли і знову готові кинути виклик людству.

Серіал Агенти Щ.И.Т. (2013) — дивитись онлайн українською безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.

Графік виходу серій — 1 сезон

1 сезон 22 серія Beginning of the End 14 травня 2014, Ср
1 сезон 21 серія Ragtag 7 травня 2014, Ср
1 сезон 20 серія Nothing Personal 30 кві 2014, Ср
1 сезон 19 серія The Only Light in the Darkness 23 кві 2014, Ср
1 сезон 18 серія Providence 16 кві 2014, Ср
1 сезон 17 серія Turn, Turn, Turn 9 кві 2014, Ср
Що скажете про серіал Агенти Щ.И.Т. (2013)?
Коментарі глядачів
  1. Серіали не люблю за повторюваність змісту серій. Цей не виключення, але відносно мало такого та до Loki все ж не дотягує - суто моя думка
  2. 😍Дуже люблю цей серіал, передивилася декілька разів
  3. Влюбилась в этот сериал, позже чуть расстроилась,что во всей киновселенной марвел его никак не связали ни в одном фильме, потому что сериал безумно крутой.