Завершено
8.4 78764 IMDb
6.7 22 MIXFILM
3 Коментарія
Протягом довгого і щасливого подружнього життя Алішія і Пітер прожили душа в душу - чоловік не міг дорікнути своїй благовірній ні в зрадах, ні в сварливості. Навпаки, ця жінка завжди була йому підтримкою і опорою, поки він долав у своїй політичній кар'єрі одну сходинку за іншою, зайнявши аж ніяк не старим крісло прокурора в рідному штаті. Пара виховувала двох синів, сина та дочку. Але все впало відразу, коли Пітера звинуватили в корупційних діях.

Біда не приходить одна - одночасно з корупційною справою пролунав і скандал на сексуальному ґрунті. Алішія виявляється дружиною людини, яка була їй не вірна і також потрапляє до в'язниці. Зізнавшись їй у зраді, він наполягає, що не заплямований корупцією, і просить допомогти. Головна героїня має зрозуміти, чи справді Пітера підставили впливовіші політичні постаті, а також продовжувати виховувати дітей, тепер уже самотужки.

Серіал Гарна дружина (2009) — дивитись онлайн українською безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.

Графік виходу серій — 1 сезон

1 сезон 23 серія Running 26 травня 2010, Ср
1 сезон 22 серія Hybristophilia 19 травня 2010, Ср
1 сезон 21 серія Unplugged 12 травня 2010, Ср
1 сезон 20 серія Mock 5 травня 2010, Ср
1 сезон 19 серія Boom 28 кві 2010, Ср
1 сезон 18 серія Doubt 7 кві 2010, Ср
Що скажете про серіал Гарна дружина (2009)?
Коментарі глядачів
  1. Отличный сериал! Просто получаю удовольствие!

    Но он не для фанатов « Брат1;2»!!!
  2. Полная ерунда, сплошное словоблудие впрочем как и менталитет всех американцев. Умение подставлять близких, друзей, хамство в отношениях, корыстность во всем, готовность пойти на любую подлость лишь бы тебе было хорошо. Так и само государство США поступает с другими государствами преследуя выгоду только для себя обещая помощь экономическую, политическую и т.д. при этом ничего не делая,- все только с выгодой для себя. Можно говорить очень много об этом сериале, но действительно очень хорошо отражено само государство США и проживающие в нем люди, их менталитет, характер, способности и ...
    1. а у вас не так?