Завершено
7.6 34 400 IMDb
8.8 9 MIXFILM
1 Коментарій
Колишній лісовий провідник після того, як врятував випадково зустрінуту ним супутницю, отримує від неї приголомшливу звістку – він є одним із шукачів істини. Річарду Сайферу судилося позбавити світ жорстокого підступного деспота, який не знає жалості ні до кого. Головному герою допоможе маг Зеддікус та Мати-Сповідниця.

Лиходій розшукує орденські скриньки, які дадуть тому, хто ними заволодіє, владу над потойбічним світом. Компанія героїв повинна вирушити в повну небезпеку подорож. Їхня мета – не допустити, щоб Рал придбав скриньки, які дадуть йому владу, близьку до безмежної. Ще однією проблемою є викрадення підручним Рала «Книги порахованих тіней» - і героям необхідно якнайшвидше виступити в похід.

Серіал Шлях чарівника (2008) — дивитись онлайн українською безкоштовно

Необхідна реєстраціяДля перегляду в US вам необхідно пройти бесплатну і швидку
реєстрацію на сайті.
Якщо немає Українського перекладу - це означає
що студії не переклали цей матеріал, можливо він буде пізніше.

Графік виходу серій — 2 сезон

2 сезон 22 серія Tears 23 травня 2010, Нд
2 сезон 21 серія Unbroken 16 травня 2010, Нд
2 сезон 20 серія Eternity 9 травня 2010, Нд
2 сезон 19 серія Extinction 2 травня 2010, Нд
2 сезон 18 серія Walter 25 кві 2010, Нд
2 сезон 17 серія Vengeance 18 кві 2010, Нд
Що скажете про серіал Шлях чарівника (2008)?
Коментарі глядачів
  1. 😯😲😍 клас#

    suuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii